Jotunheimen Nasjonalpark Bryllup // Yvonne + Audun

Jotunheimen nasjonalpark er i favorittlisten min for altid! Yvonne og Audun kom sammen med familie og venner på Bygdin Høyfjellshotell helt fra Oslo. Dette bryllupet var en av mine favoritter. Når Audun tok kontakt med meg og spurte om jeg vil og kan dokummentere deres bryllup, jeg håpet av glede. Han var forelsket i fotografi stilen min og da følte jeg, at dette er et par jeg vil jobbe sammen. Så dette var et bryllup jeg gledet meg veldig til. Vi tok forlovelsesbilder en dag før bryllup og “varmet oss” litt opp for selve bryllupsdagen.

Yvonne og Audun gjorde seg klar på Bygdin Høyfjellshotellet. Det var så kult å gå rundt i hotellet og observere historien der. De hadde borgerlig vielse til stedet på hotellet. Etter vielsen tok vi bryllupsportretter rundt hotellet. For en natur Jotunheimen nasjonalpark har by på! Vi tok også en liten kjøretur. Vi stoppet underveis for å ta noen flere bilder. Man trenger ikke kjøre langt fra hotellet for å finne fine lokasjoner. De er rundt i alle rettninger! Det var så fantastisk å dokummentere dette vakker bryllupet.

Sted: Bygdin Høyfjellshotell
Brudekjole: White By Green

LUKK MENU