MENU

Bildekreditt: Jordan Voth

Hei, mitt navn er Kristina!

Min hensikt i livet er å dokummentere de helligste øyeblikkene for dere. Dere fortjener bildene. Deres barn og deres barnebarn fortjener disse verdifulle
minner. Så, som kone og mor til tre barn, jeg er her for å fortelle dere, at jeg har stått i deres sko. La søket etter den rette fotografen ende her, mine venner-jeg er den rette fotografen!

Da jeg først etablerte virksomheten min, forsto jeg
viktigheten av å finne et guddommelig rom hvor drømmene mine kan bli virkelighet. Jeg var så helldig da jeg kom over en lokale i sjarmerende, full av historie fabrikken Arna Industrihus i Ytre Arna. Rommet flommet over av naturlig lys. Øyeblikk senere holdt jeg nøklene til Kristina Vosyliene Fotografi studio.

Jeg spesialiserer meg på gravid- og familiesentrert nyfødtfotografering. Mitt arbeid er kjent for en unik blanding av posert fotografering og livsstilsfotografering som fremkaller naturlige følelser, og som skiller meg ut i markede i Bergen.

Betydningen av bilder er umåtelig. De knytter oss til fortiden vår. De
bevarer minner i generasjoner fremover. De lar oss å gjenoppleve øyeblikk om igjen og om igjen. Hvis du ikke synes bildene er viktige, vent til
de er alt du har igjen.

Når det er sagt, ville det vært min ære å jobbe med dere og dokumentere de store og små viktigste øyeblikker i livet deres.

BOOKING
LUKK MENU